• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

Products Bintang

BABAGAN kita

Produsèn Shenzhen Zhaohongsheng Tas iki diadegaké ing taun 2008 minangka taxer alam. Ana pabrik sub-cabang jenenge Shenzhen Zhaohongsheng terisolasi luggle lan perusahaan tas. Kita produk tas termal, pizza tas, tas layang pangan, tas pizza digawe panas, tas piso, restaurant Bill wallet, Menu clip. Kita produk sing digunakake aplikasi ing pangan, medicine, cemilan, distribusi chain kadhemen. Iki enterpriser wiwitan ing desain lan gawé terisolasi tas layang pangan. Ing saiki produk kita wis kabeh liwat sudhut pasar Cina, lan diekspor kanggo kabeh ndonya.

Read More

Baru

Tampilan Online Chat!