• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

Babagan awake dhewe

Produsèn Shenzhen Zhaohongsheng Tas iki diadegaké ing taun 2008 minangka taxer alam. Ana pabrik sub-cabang jenenge Shenzhen Zhaohongsheng terisolasi luggle lan perusahaan tas. Kita produk tas termal, pizza tas, tas layang pangan, tas pizza digawe panas, tas piso, restaurant Bill wallet, Menu clip. Kita produk sing digunakake aplikasi ing pangan, medicine, cemilan, distribusi chain kadhemen. Iki enterpriser wiwitan ing desain lan gawé terisolasi tas layang pangan. Ing saiki produk kita wis kabeh liwat sudhut pasar Cina, lan diekspor kanggo kabeh ndonya.
sampeyan bisa ndeleng kita produk nang endi wae ing China market.volving beda ngajokake lan kaca oversea ing donya. Kita wis tetep kerjasama long karo cemilan pangan lan distribusi chain kadhemen stably. Ing "Zhaohongsheng" tas account inthermal rumiyin menyang jantung wong. Kualitas produk lan layanan iki ngakoni dening masyarakat.

Kanthi ngembangaken pasar terus-terusan, ing pabrik asline hard kanggo nyukupi kabutuhan saka pelanggan. Kita pabrik iki pindhah ing No 35, Anxing Road, Henggang kantor werna Shenzhen ing May 2017.It uga dumunung lan gampang akses (nduweni kahanan). Lokasi anyar apik iki dikuwasani 5000 meter persegi kanggo bengkel. Infrastruktur sampurna wis fasilitas apik kalebu lan lingkungan mupangati kanggo karya lan urip.
Goal Enterpriser: Professional, integritas, tas supermarket isothermal, talenta basa latihan
Enterpriser idea: Professional, apik iman, kualitas dhuwur, efficiency dhuwur, rega paling lan dipercoyo
Service Yahoo: Adhedhasar teknologi inovasi liwat Indhustrialisasi gedhe-ukuran kanggo ngurangi biaya, ing kualitas dhuwur karo rega paling terjangkau lan layanan ing paling sampurna bakal kasedhiya ing kualitas paling apik, produk sugih unceasingly
pasar oriented, introduksi saka teknologi, peralatan lan personel, lan ngiyataken R & D kemampuan
Kabeh tas jampel ing termal pelanggan bisa mikir saka bisa ditemokake kene
miturut tas isothermal apa pelanggan bisa mikir bakal ketemu kene


Tampilan Online Chat!