• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

FAQs

1.What wektu sampel?

Biasane wektu sampel punika 7-10 bisnis days.Actually, gumantung ing specification, requirments, jumlahe.

2.Is produk langsung saka sing paling cedhak pabrik?

Ya, kita rega produk manufacturer.The luwih murah tinimbang liyane.

3.What sertifikat sampeyan liwati?

pabrik kita pass Ebo, SGS.Besides materi pass CTI lan Eco-loropaken.

istilah pembayaran 4.The

T / T:  Kanggo customer anyar, 30% T / T ing advance nalika urutan dikonfirmasi, imbangan 70% sawise kualitas aprroved nanging sadurunge deliveried; Kanggo customer lawas, 30% T / T ing advance nalika urutan dikonfirmasi, 70% imbangan sadurunge kita dirilis B / L.

L / C: 30% T / T ing advance, 70% kanggo L / C ing ngarsane B / L. 100% L / C kudu dipunrembag khusus.

D / P: Kanggo pelanggan lawas mung.

istilah perdagangan 5.What kang?

Biasane, rega FOB, nanging kita uga nampa CIF lan EXW gumantung ing kahanan.

6.How kanggo ngisi sampel? Apa dibalekake?

Kanggo customer anyar: Kindly please ngerti kita kudu sampeyan kanggo ngisi jumlah sampel price.The cukup bakal dipetik sadurunge tugas tumindhak.

Kanggo customer lawas: Kita bakal evalute yen biaya sampel bisa digatèkaké minangka relationship.If pengusaha longterm ora, sampeyan isih kudu ngisi jumlah sampel price.The cukup bakal dipetik sadurunge tugas acted.All daya sampel bakal 100% dibalekake sawise customer nyeleh kita supaya (ora kurang saka MOQ kanggo saben werna).


Tampilan Online Chat!