• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: TEN LAYERS Model Number: zhs383835 Material: Polyester Type: Shoulder Bag Use: Food Usage: heated pizza delivery bag Color: Red/Blue/Green/Black/Pink Size: 38*38*35CM Capacity: 40L Feature: Waterproof Logo: Accept Customized Logo Style: Tote/Shoulder bags MOQ: 1 pc Whether with a heating plate: Yes Input voltage: 100V~240V Packaging & Del...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    TEN lapisan
    Panggil Model:
    zhs383835
    Material:
    polyester
    Koleksi:
    Pundhak Bag
    Gunakake:
    Food
    Dianggo:
    tas layang digawe panas pizza
    warna:
    Red / Blue / Green / Black / Pink
    Size:
    38 * 38 * 35CM
    kapasitas:
    40L
    Feature:
    Waterproof
    Logo:
    Nampa Logo Customized
    Gaya:
    Tote / tas Bahu
    MOQ:
    1 pc
    Apa karo piring panas:
    Ya
    voltase Input:
    100V ~ 240V

    Packaging & Delivery

    Sade Unit:
    item Single
    Single ukuran paket: 
    40X43X9 cm
    Single bobot reged:
    3.0 kg
    Paket Koleksi:
    5PCS / CTN utawa 10pcs / CTN
    :
    30

    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag

    Shenzhen Zhaohongsheng Insulation Bags Pabrik iki diadegaké ing taun 2009 We spesialis ing produksi tas keamanan pangan jampel, tas delivery pizza, tas nedha awan, tas adhem, tas layang pangan  lan kita seneng reputasi milih ing industri. 

     

    Produk kita nggunakake bahan High materi anti banyu, katun Pearl, anti-bakteri aluminium ditutupi foil, interlayer bisa nggunakake Epe, karang, katun sutra lan bahan miturut dikarepake customer kang. Kita produk sing dièkspor Welasan negara jaban rangkah.

     

    paramèter Product

    Model NO .:zhs383835
    Material : Oxford 1680d Bifilar Tekstur                       
    Dianggo : Food layang
    S upporting daya:  20 ~ 25KG                            
    warna: customizable
    Logo:  Customizable               
    Interlayer : 8mm EPE
    Thermal utawa Cooler Time: 3~ 4hours
    External size:L38 * W38 * H35CM
    Interior size: L35*W35*H33CM      
    NW: 2.4KG
    Transport  Package: Carton                   
    Gaya: Tote Bag/Shoulder bag
    Opening and closing type: velcro 
    Feature:  Waterproof
    Trademark:  ZHS                                
    Asal:  China

     

    ♦ ukuran iku pangukuran manual, bakal ana 1 kanggo 3 cm soko

     

    Description Product

    Marterial :  1680D Waterproof Oxford cloth + 8mm EPE Interlayer + 210D Lining

    Aksesoris kalebu: AC piring + mobil daya line + meksa kompor + plug

    Feature :

    1. Thermal efek nganti patang jam

    2.-bahan High materi anti banyu damel  layang  tas liyane awet

    3. Macem-macem warna lan gaya bisa digawe sing ccording sarat customer kang

    4.Reinforced sewing PP webbing luwih awet

    5.Pockets loro-lorone bisa terus kertas anduk, cream utawa ombenan

    6. Waterproof sisih kupluk karo Velcro ngalangi banyu saka ngetik tas

    7.The jendhela cetha ing tas bisa sijine informasi supaya customer, logo produk utawa flyer

    8.There sing Papan kothong 6mm ndhukung watara lan ing ngisor kanggo nggawe tas liyane awet

     


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag

     

    ♦ Kabar : Sawise daya wis diuripake, piring panas otomatis heats munggah nalika suhu ing tas tumiba 60 ° kanggo 65 °; nalika suhu tekan 80 °, iku ing negara stabil; nalika suhu tekan 85 ° 90 °, piring panas bakal kanthi otomatis daya mati. Kanggo mesthekake aman nggunakake.

     

    pangaturan lan printing saka L Ogo s mbutuhake kaping produksi maneh lan biaya tambahan sing dibutuhaké kanggo print L Ogo s.

     

    ♦ ukuran Heating piring bisa selaras
    voltase ♦ Input: 100 ~ 240V
    ♦ Car daya line output saiki: 12V 4A

    Carane nggunakake?

    Nyambungake dhisik adaptor daya, daya kabel lan piring panas, banjur nyeleh piring panas warata ing ngisor tas, lan banjur nguripake ing daya.

    ♣ Tas isih bisa terus 3 kanggo 4 jam tanpa daya

    About pabrik

    Kita produk sing digawe saka bahan bahan dhuwur, lan diproses lan sewn dening akeh pangolahan. Produk banget awet lan ayu


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag

     

    penulis Certification

     

    Packing & Delivery

      Biasane, kita nggunakake cara karton packaging kanggo ngirim barang liwat macem-macem cara logistics Express. Yen iku jumlahe akeh pesenan, kita bakal nggunakake kontaner wadhah kanggo kapal. Yen pelanggan duwe packaging lan kapal khusus syarat, hubungi kita dening email.

     

    Sample Time: Biasane ing 7-10days kanggo designs 1-3different; kanggo luwih saka 3designs, kudu gumantung ing speifications nyata lan requirments.

    Delivery Time: Biasane ing 40days sawise kabeh confirmed.Actually basa ing specifications lan requirments lan jumlahe, bakal dikonfirmasi specificly nalika mlebu supaya mundhut.


    LINE Waterproof 12V terisolasi Lunch Container Hot Food Digawe Pizza Delivery Bag

     

    A bab Order & Product

      Kita bisa nampa jumlah cilik (kurang saka 100) pesenan lan bisa  uga  nampa pesenan gedhe. A nomer cilik pesenan bisa umume bisa disiapake ing minggu lan ngatur pengiriman, jumlah cilik saka pesenan bisa dikirim kanggo nyebut; nomer akeh pesenan bakal njupuk bab 30 kanggo 40 dina kanggo nyiapake prodhuk lan ngatur pangiriman, kanggo nomer akeh pesenan kita umum nggunakake kontaner shipping  dening prau.

      Kita wis digunakake hard ing dalan kanggo pangembangan prodhuk anyar. Yen sampeyan duwe produk anyar sing pengin utawa wis dirancang anyar dhewe, kita bisa mbantu kanggo nggawe desain menyang produk rampung miturut kasenengan.

    FAQ

    1.     Q: Are you a manufactory?

          A: Ya! We are a pabrik dumunung ing Shenzhen , China.

     

    2.     Q: What products you are specialize in?

          A: We spesialis ing produksi tas termal jampel, pizza terisolasi tas, kaleng tas adhem, nedha awan terisolasi tas lan jinis keamanan pangan tas terisolasi.

     

    3.     Q: Can we put our logo or company name on the products?

          A: Manawa. Akèh kita produk OEM. Kita bisa nggawe Silkscreen dicithak, transfer panas dicithak, embossed, etc. Sampeyan bakal nyedhiyani logo dening PDF utawa file AI oke.

     

    4.     Q: How can I get unit price of item?

          A: Mangga ninggalake pesen ngisor -  Email kanggo supplier iki , kayata ukuran, qty, logo, etc. We reply kowe ing wektu sawise nampa priksaan.

     

    5.     Q: Can we get samples for reference?

          A: Manawa. We sumber sampel ( tanpa logo ) kanggo you.You kudu mbayar rega sampel lan barang panjer. Yen sampeyan supaya 100 bêsik ing urutan siji, kita bakal nyedhiyani layanan sampel free.

     

    6.     Q: How much shipping cost for samples?

          A: Iku adhedhasar bobot, paket lan negara.

     

    7.     Q: How many days for make sample and mass production?

          A: Butuh 2-3 dina kanggo gawe sampel. Lan produksi massa kudu 20-25 dina.

     

    8.     Q: What is payment term?

          A: Kabeh cara pembayaran ing ngisor iki bisa diproses liwat Alibaba Trade Assurance.

    T / T: Kanggo customer anyar, 30% T / T ing advance nalika urutan dikonfirmasi, 70% imbangan sawise kualitas aprroved nanging sadurunge deliveried;  For old customer,30%T/T in advance when an order confirmed,70% balance before we released the B/L COPY.

    L / C: 30% T / T ing advance, 70% kanggo L / C ing ngarsane B / L COPY. 100% L / C kudu dipunrembag khusus.

    D / P: Kanggo pelanggan lawas mung.

    Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi kita dening email.

    Published by Eano


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!