• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

perdagangan njawi rangkah ingkang mati kanggo wiwitan apik, karo salib-wewatesan impor e-commerce lan ekspor munggah 47,8 persen

Ing Nilai total perdagangan manca Guangdong ing Januari 2019 tekan dhuwur rekaman 630.2 milyar yuan (RMB), munggah 9.8 persen taun-taun, karo ekspor saka 389.14 milyar yuan lan impor saka 241.06 milyar yuan, sing keluwihan perdagangan 148.08 milyar Yuan, munggah 45,7 persen taun-taun, cabang Guangdong administrasi umum khusus ngandika ana.

, Miturut data ing Januari 2019, perdagangan general Guangdong nyumbang kanggo Munggah Jasa pasar nolak, ngimpor perdagangan umum lan ekspor provinsi Guangdong ing 332.29 milyar yuan, munggah 15.3% saka taun sadurungé, Accounting kanggo 52.7% saka manca provinsi perdagangan impor lan ekspor, perdagangan Processing saka 208,51 milyar yuan, siji logistics impor lan ekspor saka 72,04 milyar yuan, ing wektu sing padha, pasar Guangdong mundhut kaca 13,18 milyar yuan, 25.5% taun-taun gulung ing ngimpor electrical salib-wewatesan lan ekspor 3.58 milyar yuan, munggah 47,8% saka taun sadurungé.


Post wektu: Mar-01-2019
Tampilan Online Chat!