• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

Produkte Featured

Historia jonë

Prodhues Shenzhen Zhaohongsheng Handbags është themeluar në vitin 2008 si taxer natyrës. Nuk është fabrika nëndegë quajtur Shenzhen Zhaohongsheng izoluar luggle dhe çanta kompani. Produktet tona është qese termike, qese pizza, ushqim qese ofrimit, çanta nxehtë pica, qese thikë, portofolin restorant faturë, clip Menu. Prodhimet tona janë gjerësisht aplikimi në ushqim, mjekësi, rostiçeri, shpërndarjes zinxhir të ftohtë. Kjo është enterpriser hershme në projektimin dhe prodhimin e izoluar çanta e ofrimit të ushqimit. Aktualisht produktet tona kanë qenë në të gjithë cep të tregut kinez, dhe të eksportuara në të gjithë botën.

Lexo më shumë

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!