• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

tregtisë së jashtme është një fillim i mirë, me importet ndërkufitare e-commerce dhe eksporteve deri 47.8 për qind

Vlera e përgjithshme e tregtisë së jashtme Guangdong në janar 2019 arriti një rekord prej 630.2 miliardë juan (RMB), deri 9.8 për qind nga viti në vit, me eksportet e 389.14 miliardë juan dhe importet e 241.06 miliardë juan, një tepricë tregtar prej 148.08 miliardë juan, deri 45.7 për qind nga viti në vit, dega Guangdong i administratës së përgjithshme e doganave tha të hënën.

, Sipas të dhënave në janar 2019, tregtia e përgjithshme Guangdong llogariten për ngjitjen, prokurimi i tregut nuk pranoi, importin e përgjithshëm të tregtisë dhe eksportit të provincën Guangdong në 332.29 miliardë juan, deri 15.3% nga një vit më parë, duke zënë 52.7% të Jashtme provinciale importit të tregtisë dhe eksportit, tregtisë përpunimin e 208.51 miliardë juan, lidhura import logjistike dhe eksportin e 72.04 miliardë juan, në të njëjtën periudhë, tregu Guangdong blerjen e eksportit 13.18 miliardë juan, 25.5% rënie nga viti në vit në import elektrike ndërkufitar dhe eksportin e 3.58 miliardë juan, deri 47.8% nga një vit më parë.


Ora Post: Mar-01-2019
WhatsApp Online Chat!