• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

Tentang Kami

produsén Shenzhen Zhaohongsheng handbags didirikan dina 2008 salaku taxer alam. Aya pabrik sub-cabang ngaranna Shenzhen Zhaohongsheng Insulated luggle jeung parusahaan tas. produk urang nyaeta kantong termal, pizza kantong, kantong pangiriman dahareun, tas pizza dipanaskeun, kantong péso, réstoran bil dompét, Menu klip. produk urang anu lega aplikasi dina pangan, ubar, snack, sebaran ranté tiis. Ieu teh enterpriser pangheubeulna dina rarancang jeung ngahasilkeun insulated tas pangiriman dahareun. Dina hadir produk urang geus sakuliah sudut pasar Cina, sarta diékspor ka sakuliah dunya.
Anjeun bisa ningali produk urang mana bae di Cina market.volving béda Filed sarta ékspor oversea di dunya. Simkuring geus ngajaga kerjasama panjang kalayan snack dahareun jeung sebaran ranté tiis stably. The "Zhaohongsheng" kantong brand inthermal éta deeply kana haté rahayat. Kualitas produk jeung layanan ieu ngaku ku masarakat.

Kalawan ngembangna pasaran terus, pabrik aslina nyaéta teuas pikeun minuhan sarat ti nasabah. Pabrik urang ieu direlokasi di No 35, Anxing Jalan, Henggang kantor jalan Shenzhen on May 2017.It aya alusna-lokasina jeung gampang tina aksés (merenah situasi). Lokasi Anyar fabulous ieu nempatan 5000 méter pasagi pikeun workshop. Infrastruktur sampurna boga fasilitas alus kaasup jeung lingkunganana nguntungkeun pikeun digawé sarta hirup.
Tujuanana Enterpriser: Profesional, integritas, tas supermarket isothermal, bakat basa latihan
Enterpriser gagasan: Profesional, iman alus, kualitas luhur, efisiensi tinggi, harga pangalusna sarta dipercaya
Service Tujuan: Dumasar inovasi téhnologis ngaliwatan industrialisasi badag skala pikeun ngurangan biaya, anu kualitas pangluhurna jeung harga paling affordable jeung layanan nu paling sampurna bakal disadiakeun kualitas pangalusna, produk euyeub unceasingly
pasar berorientasi, bubuka téhnologi canggih, alat-alat na tanaga, jeung nguatkeun R & D kamampuhan
Sadaya tas insulasi nu termal yen nasabah bisa mikir tina bisa kapanggih di dieu
Sakur nu tas isothermal naon konsumén bisa mikir bakal kapanggih di dieu


WhatsApp Online Chat!