• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

FAQs

1.What teh waktos sampel?

Biasana wanci sampel mangrupakeun 7-10 bisnis days.Actually, gumantung kana spesifikasi, requirments, kuantitas.

2.Is produk Anjeun langsung ti toko pabrik?

Sumuhun, kami mangrupa harga produk manufacturer.The téh langkung mirah ti batur.

3.What sertipikat nu diliwatan?

pabrik urang lulus EBO, SGS.Besides bahan lolos CTI na Eco ramah-.

istilah pembayaran 4.The

T / T:  Pikeun customer anyar, 30% T / T sateuacanna lamun hiji urutan dikonfirmasi, kasaimbangan 70% sanggeus kualitas aprroved tapi saméméh deliveried; Kanggo customer heubeul, 30% T / T sateuacanna lamun hiji urutan dikonfirmasi, 70% kasaimbangan sateuacan urang ngarilis B / L.

L / C: 30% T / T sateuacanna, 70% pikeun L / C di payuneun B / L. 100% L / C kudu disawalakeun husus.

D / P: Kanggo para nasabah heubeul wungkul.

istilah dagang 5.What urang?

Biasana, harga FOB, tapi urang ogé nampa CIF jeung EXW gumantung kana kaayaan.

6.How waragad sampel? Dupi eta jadi refunded?

Pikeun customer anyar: bageur nawaran reureuh di sumangga ngartos urang peryogi anjeun ngecas jumlah sampel price.The lumrah bakal dicutat saméméh tugas acted.

Pikeun hiji customer heubeul: Urang bakal evalute lamun biaya sampel bisa dipaliré salaku relationship.If koperasi longterm teu, anjeun masih kudu ngecas jumlah sampel price.The lumrah bakal dicutat saméméh tugas acted.All muatan sampel bakal jadi 100% refunded sanggeus nasabah nempatkeun urang urutan (kedah jadi kirang ti MOQ pikeun tiap warna).


WhatsApp Online Chat!