• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns06
  • sns07

dagang asing pareum ka mimiti alus, kalawan cross-wates impor e-commerce na ékspor up 47,8 persén

Nilai total perdagangan asing Guangdong di Januari 2019 ngahontal hiji tinggi rékaman 630.2 miliar yuan (RMB), nepi 9.8 persen sataun-on-taun, kalawan ékspor of 389.14 miliar yuan na impor ti 241.06 miliar yuan, surplus dagang tina 148.08 miliar yuan, nepi 45,7 persén sataun-on-taun, cabang Guangdong di administrasi umum tina adat ceuk Senén.

, Nurutkeun data dina Januari 2019, perdagangan umum Guangdong accounted pikeun Ascension, ngayakeun pasar ditolak, impor dagang umum sarta ékspor propinsi Guangdong di 332.29 miliar yuan, nepi 15.3% ti taun saméméhna, akuntansi pikeun 52.7% tina asing propinsi dagang impor sarta ékspor, dagang ngolah 208,51 miliar yuan, kabeungkeut logistik impor sarta ékspor 72,04 miliar yuan, dina période sarua, pasar Guangdong purchasing ékspor 13,18 miliar yuan, 25,5% sataun-on-taun serelek di impor listrik cross-wawatesan jeung ékspor 3,58 miliar yuan, nepi 47,8% ti taun saméméhna.


Pos waktos: Mar-01-2019
WhatsApp Online Chat!